Italiaanse Vrouwelijke Scheidsrechter Wiens Video Voor Volwassenen Viraal Ging

techroki.com – De afgelopen dagen zijn Italiaanse voetbalfans geschokt door de verspreiding van een video voor volwassenen op verschillende sociale-mediasystemen. De dader was geen gewoon persoon, maar een Italiaanse vrouwelijke scheidsrechter.

Zij, Diana de Meo. De jonge scheidsrechter die naar verwachting een mooie toekomst tegemoet gaat. Nog slechts 22 jaar oud, is Di Meo geregistreerd bij de scheidsrechterscommissie (Komwas) van de Italiaanse voetbalbond (Figc) als grensrechter met een licentie voor damesvoetbalwedstrijden op juniorniveau.

Ze komt uit Pescara en is geregistreerd als student bedrijfsrecht aan de D’Annunzio Universiteit van Chieti-Pescara. “Ik volg voetbal al sinds ik klein was, omdat ik ben opgegroeid in een gezin dat wordt gedomineerd door jongens die van voetbal houden”, zei Di Meo in een interview met Gioco Pulito. “In 2015 stopten mensen van FIGC bij mijn school.

Ze volgden kinderen die bereid waren om opgeleid te worden tot scheidsrechter. Ik besloot het te proberen. Ik begon de cursus in oktober 2015 en in december 2015 slaagde ik voor de cursus”, voegde Di toe. Meo. . Zoals in veel landen heeft ook de FIGC op elke plaats een bord.

En, na zijn afstuderen aan de cursus, trad Di Meo toe tot de Percara-tak van FIGC (een soort PSSI Asprov in Indonesië). Ze mocht alleen assistent-scheidsrechter zijn op het juniorenniveau van het vrouwenvoetbal.

“De ergste ervaring was toen ik echt gespannen was toen ik mijn debuut maakte. Ik was toen 16 jaar oud. Het was de eerste keer dat ik zoveel spanning ervoer. Aan de andere kant is mijn beste herinnering de terugkeer op het veld na gedwongen te stoppen vanwege Covid-19”, aldus Di Meo.

“Ik hoop dat er meer vrouwelijke scheidsrechters komen, want de FIGC heeft een grote stap gezet. Er zijn veel meisjes bij betrokken. Bijvoorbeeld Francesca di Monte, die de Serie A en Serie B leidt, en ook de enige vrouwelijke assistente is (bij de topniveau) En ik hoop dat dit de eerste is in een lange reeks aanduidingen”, voegde Di Meo eraan toe.

Op het scheidsrechtersplatform in Italië moet je een carrière van onderop beginnen. Mensen als Di Meo zijn momenteel alleen assistent-scheidsrechters bij junioren-dameswedstrijden. Hij kan zich echter in de loop van de tijd constant ontwikkelen.

BACA JUGA :

En het is niet onmogelijk om op mannenniveau de Serie A of de Champions League te leiden. Ik hoop deze ervaring als scheidsrechter zoveel mogelijk te gebruiken en mijn carrière van wedstrijd tot wedstrijd op te bouwen en zo ver als ik kan. Ik hoop dat ik in meer dan één belangrijk stadion, zoals San Siro, op het gras kan stappen, wat mijn droom is”, aldus Di Meo.

Interview met Gioco Pulito in september 2021. Helaas verspreidde een nare video zich in januari 2022 over een aantal sociale-mediasystemen en ging plotseling viraal in Italië. In de video lijkt het alsof Di Meo aan het spelen is.

Di Meo citeerde de Daily Star en gaf toe dat hij het was. Bij het ventileren op zijn persoonlijke Instagram, was hij verrast toen hij zijn nare video, die een mysterie zou moeten blijven en als een privécollectie moet worden bewaard, daadwerkelijk op sociale media verspreidde.

“Ik heb mezelf toen thuis opgesloten en twee dagen gehuild. Iemand moet erin geslaagd zijn om in mijn telefoon te komen. Tenzij niet, ik weet niet hoe het is gemaakt. Het is een privévideo die ik bezit en die ik nooit post. Dit is een sfeer die ik niet wil.” zei Di Meo.

Verder legde Di Meo uit dat hij aangifte had gedaan bij de Italiaanse politie. De agenten zeiden dat ze een onderzoek zouden instellen en beloofden de onverantwoordelijke persoon onmiddellijk te vinden. “Ik heb een klacht ingediend en de autoriteiten zullen voor alles zorgen.

Ik hoop een extra toon toe te voegen om alle slachtoffers te vertegenwoordigen die de schuld krijgen. Sterker nog, de daders zitten achter de schermen”, zei Di Meo. In tegenstelling tot Indonesië kunnen dergelijke video’s volgens de Italiaanse wet niet als misdaad worden aangemerkt. Het is een misdaad als die persoon iemands mobiele telefoon of computer hackt en vervolgens winst maakt met die actie. En de dader wacht een gevangenisstraf van zes jaar.

NEXT>>>

Laatste woord

Bedankt voor het lezen van dit artikel tot het einde. Vergeet niet om deze website altijd met je vrienden te delen en bezoek altijd techroki.com zodat je geen andere laatste informatie van deze website mist.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *