hit tracker Video Viral Jennifer Lopez en Ben Affleck zijn getrouwd in Las Vegas, Na 20 jaar eindelijk gelukt - techroki.com

Video Viral Jennifer Lopez en Ben Affleck zijn getrouwd in Las Vegas, Na 20 jaar eindelijk gelukt

Video Viral Jennifer Lopez en Ben Affleck zijn getrouwd in Las Vegas, Na 20 jaar eindelijk gelukt

techroki.com — “Het is ons gelukt. Liefde is mooi. Liefde is geweldig. Bovendien blijkt dat aanbidding ook geduldig is. Twaalf jaar”, meldt Jennifer Lopez op haar blog, “Op de JLO.”

“Gisteravond zijn we naar Las Vegas afgereisd. Samen met vier andere stellen stonden we in de rij om de nodige documenten te krijgen”, schrijft Jennifer Lopez in haar nieuwsbrief. ”

We waren net voor 12.00 uur bij het witte huis van gebed. Ze waren attent genoeg om nog een paar ogenblikken langer open te blijven en ons foto’s te laten maken in een roze cabrio.

Als we dachten dat Elvis zelf zou komen opdagen, moesten we extra betalen daarvoor”, klinkt het vanaf nu een grapje. “Maar hij lag op dat moment in zijn bed.”

Jennifer Lopez droeg een jurk uit een van haar films, zo blijkt uit bronnen. Ben Affleck had dus een sweatshirt uitgezocht dat hij eerder in zijn kast had hangen.

“We lazen onze geloften in het gebedshuis en gaven elkaar een ring die we tot het einde van ons leven zullen dragen”, aldus de zangeres. “We hadden ons nooit een beter huwelijk kunnen voorstellen. Hier snakken we al een tijdje naar, een huwelijk dat eindelijk gelukt is.”

“Als liefde echt is, is het enige dat belangrijk is in een huwelijk de andere persoon. De belofte die we aan elkaar doen om elkaar te aanbidden, elkaar te begrijpen, terughoudendheid te tonen, echt goed voor elkaar te doen. Wij maakte die. Dus beduidend meer. De beste avond van ons leven”, zwijmelt Jennifer.

Huwelijksaanzoek in bad

Lopez en Affleck werden in april van dit jaar voor de tweede keer aangetrokken, na de hereniging vorig jaar. Affleck vroeg om haar hand terwijl ze aan het schrobben was, de zangeres en actrice deelde het vervolgens met haar fans in haar nieuwsbrief.

“Ik was eigenlijk totaal verrast. Tegelijkertijd onderzocht ik zijn ogen en huilde ik. Ik kon niet accepteren dat dit na 20 jaar allemaal weer gebeurde. Ik was sprakeloos en daarna vroeg hij me: “Is dat een ja?” en ik zei ja. Natuurlijk is het een ja.”

De twee leerden elkaar in december 2001 kennen op de set van ‘Gigli’. In de prent spelen de twee veel criminelen die samen een werk moeten afmaken.

Niet veel later begonnen de twee een relatie, alles bij elkaar genomen. In november 2002 verklaarde “Bennifer” dat ze opgesloten zaten. Normaal gesproken zouden Jennifer en Ben in september 2003 in het huwelijksbootje stappen.

Het kwam er uiteindelijk niet van en in januari 2004 verklaarde het paar dat ze vanaf nu niet samen waren . Affleck trouwde toen met actrice Jennifer Garner en Lopez trouwde met artiest Marc Anthony. Beiden hadden kinderen met hun ex-partners.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published.